Praktické přívěsky

Leckdo by si pomyslel, že klíčenky jsou pouhým zbytečným rozmarem, který má k užitečnosti daleko. My bychom vás však rádi vyvedli z omylu a dokázali, že klíče už dávno nejsou pouhým nástrojem vytvářejícím hluk během Sametové revoluce, ale mohou usnadnit úlohy každodenního života. Pojďme se společně podívat na 10 důvodů, proč je super mít klíčenku.

1. NEZTRATÍŠ KLÍČE

Vracíte se za tmy domů z noční, z hospody či návštěvy a najednou vám spadnou klíče. Ideálně do trávy a na místě, kde není pouliční osvětlení. Nejenže větší svazek udělá hluk a ztrátu zaznamenáte, ale také budou vizuálně výraznější a všimnete si jich na zemi snadněji. Pokud se bude jednat o LED klíčenku s Darth Vaderem, dokonce si ještě posvítíte a tma vás už nikdy nezaskočí. Jestli se chcete nečekným pádům klíčů vyhnout úplně, vyzkoušejte třeba barevnou hliníkovou karabinu na klíče.

2. SNADNO SE NAJDOU V KABELCE

Druhý bod tak trochu souvisí s tím prvním. Dámské kabelky jsou proslulým Bermudským trojúhelníkem, kde naleznete všechno možné, jen ne to, co právě potřebujete. Přidejte na své klíče klíčenku ve tvaru smajlíka nebo klíčenku medvídek Mr. Bean a uvidíte, že tento problém elegantně obejdete.

3. MÁŠ INFORMACE STÁLE U SEBE

V době informačních technologií se vymýšlejí stále menší a důmyslnější způsoby přenosu a uchování informací. Jednou možností jsou flashdisky a i ty lze pořídit ve formě klíčenky. Třeba taková klíčenka ve stříbrné barvě má paměť 16 GB a pojme tedy opravdu velké množství informací, včetně filmů, seriálů nebo hudby. 

4. ZABAVÍŠ NEPOSLUŠNÉ DÍTĚ

Tuto přednost využijí hlavně matky. Znáte to, jeden v autě, dítě křicí. Nakupujete, dítě křičí. Platíte u pokladny, dítě křičí. A jak ho rychle utišit? Zkuste nějakou z našich roztomilých klíčenek. Mezi ně patří třeba ryba - přívěsek s LED světlem a zvukem nebo kravička - klíčenka se zvukem a světlem.

5. ZBAVÍŠ SE STRESU

Život je plný stresu. Ať už jdete na důležitou zkoušku nebo poradu, máte nesnesitelné kolegy nebo vás vytáčí lidi v MHD, je dobré se stresu zbavovat a uvolňovat jej nenásilnou formou. Antistresová zvířátka jsou nejen roztomilá, ale po zmáčknutí jim vystřelí oči a vytvoří velice vtipný efekt.

Klíčenka ve tvaru smajlíka Antistresová zvířátkaKlíčenka ve stříbrné barvě

6. POMŮŽE TI PŘEŽÍT V KRIZOVÝCH SITUACÍCH

Neděláme si legraci. I takové klíčenky naleznete v naší nabídce. Tyto klíčenky využijí především cestovatelé, trampové, výletníci, ale to neznamená, že by se vám nehodily ve městě. Klíčenku 8 v 1 můžete pohodlně využít jako šroubovák, řezák, otvírák, pinzetu či čistič nehtů. S klíčenkou s teploměrem a kompasem zase budete neustále informováni o okolní teplotě a své poloze.

7. VYJADŘUJE TVOU OSOBNOST

Klíčenkou jednoduše vyjádříš svou podstatu. Máš rád fotbal? Zkus klíčenku s motivem fotbalového míče. Miluješ snooker? Ozdob se klíčenkou ve tvaru kulečníkové koule. Čteš komiksy? Pak se ti bude líbit klíčenka s Thorovým kladivem. Možností je mnoho a fantazii se meze nekladou.

8. POMŮŽE, KDYŽ MÁŠ ŽÍZEŇ

Dobrého pití není nikdy dost a v zimních měsících to platí dvojnásob. Skládací hrneček na klíče bude skvělým partnerem během čekání na autobusové zastávce. Otevřít láhev piva bez otvíráků by mělo patřit mezi základní dovednosti každého chlapa. Pokud však mezi vyvolené nepatříte, můžete to jednoduše obejít a pořídit si hliníkový otvírák na klíče.

9. MŮŽEŠ DO KLÍČENKY NĚCO SCHOVAT

Ne snad, že by bylo možné tam uložit překážející batoh nebo kabát, ale pokud se spokojíte s uložením léků, šperků a podobných drobností, určitě si zamilujete úložný prostor s kroužkem na klíče.

10. JE TO DOBRÝ DÁREK

Pokud hledáte malý dárek, který obdarovanou osobu potěší a přesto za něj neutratíte hříšné peníze, jsou klíčenky ideální volbou. Jsou opravdu stylovým doplňkem, budou pořád na očích a jak jsme si teď dokázali, jsou hlavně velice praktické. 

Úložný prostor s kroužkem na klíče    Klíčenka 8v1  Otvírák na klíče

Nezáleží na tom, kolik je vám let, praktické klíčenky potěší každého. Podívejte se do naší nabídky a vyberte ze široké palety. Veškeré klíčenky naleznete v kategorii PRAKTICKÉ PŘÍVĚSKY.