Samolepky na zeď

Dny prázdných a nudných stěn jsou sečteny. V poslední době si na popularitě totiž získávají Samolepky na zeď. A fantazii se opravdu meze nekladou. Díky samolepkám se v mžiku můžete ocitnout před Eiffelovou věží či Sochou svobody, získat okno s výhledem na pláž či otvor ve zdi s pohledem na visutý most nebo plující pirátskou loď.

U nás si na své přijde každý zákazník, což dokazuje i fakt, že máme na samolepky dvě kategorie. První kategorii tvoří originální samolepky, které jsou navrhovány zkušenými grafiky. Ti se snaží, aby byla nabídka co nejširší. Tyto samolepky se vyrábí v České republice, takže se jedná o velice kvalitní domácí výrobky. V současné době naleznete v naší nabídce více než 300 originálních samolepek na zeď. Druhou kategorii tvoří samolepky na zeď, které pochází přímo od našich zahraničních dodavatelů. Ty mají mnohem rozličnější motivy a jsou plné fantazie. I těchto dekorací je v nabídce několik stovek. 

U velké části samolepek je možné vybrat barvu či velikost, od čehož se odvíjí jejich cena. Barvu volte obezřetně zejména ve vztahu k odstínu podkladové zdi. U samolepek pochájících ze zahraničí většinou možnost výběru není, přesto je v popisu velikost vždy uvedena. Co se týče aplikace samolepek, je velice jednoduchá a zvládne jí téměř každý. Důležité je, aby zeď, kam chcete samolepku nalepit, nebyla zaprášená, mastná či jinak znečištěná. Během nalepování nespěchejte a postupně samolepku vyhlazujte, aby pod ní nezůstaly vzduchové bubliny. Velkou výhodou je, že samolepky lze i stejně snadno ze zdi odstranit a použít znovu. Detailnější postup aplikace samolepek naleznete zde.

Jak již bylo předesláno, v tvorbě samolepek se meze opravdu nekladou a kategorií je vážně hodně. Ta první by se souhrně dala nazvat jako nápisy. Máte rádi různé citáty, motivační hesla či vtipné hlášky? Pak by se Vám mohla zalíbit Samolepka na zeď "PS: Miluji Tě.". Chcete naznačit svému miláčkovi, co od něj každý večer očekáváte? Zkuste to krásnou samolepkou Always kiss me Goodnight. Zvete si často návštěvy a chcete jim ukázat, že se dostali do milujícího domova? Tak na Vaší zdi nesmí chybět samolepka Welcome to our home.

 

Samolepky na zeď

 

Velmi populární jsou samolepky s různými 3D motivy. Takové samolepky jsou většinou barevné a plné fantastických motivů. Se samolepkou s motivem lodi můžete v mžiku koukat skrze otvor ve zdi na na pirátskou loď. Kdo by si nepřál mít okno s výhledem na šumící potůček a vysoké zalesněné hory. To se Vám může snadno splnit se samolepkou na zeď - okno s květinami. A díky samolepce na zeď s mostem se ihned dostanete do nebeských výšin. 

 

Samolepky na zeď

 

Zkrátka si však nepřijdou ani ti nejmladší. Vymýšlíte jak vyzdobit pokoj Vašeho rošťáka? Není problém! Na své si přijdou třeba ti, kteří milují dinosaury. Líbí se Vašemu synovi Tyranosaurus Rex? Pak mu pořiďte 3D samolepku s T-Rexem. Preferují vaše děti veselejší zvířátka? V tom případě si určitě zamilují 3D samolepku se žirafou. Který malý kluk by si někdy nechtěl vyzkoušet ovládání bagru. Přibližte mu tento nástroj pomocí samolepky na zeď - bagr

 

3D samolepky

 

Zkrátka pokud patříte mezi ty, které již prázdné stěny nudí, podívejte se do naší nabídky. Z několika stovek samolepek na zeď si vybere opravdu každý, ať už je Vám pět nebo končíte osmé desetiletí života. Všechny motivy nalznete v kategoriích samolepky na zeď a originální samolepky na zeď. A nezapomeňte - chcete-li  svůj příbytek odlišit, jděte do samolepky!