Plechové cedule aneb Amerika na zdi

Nudí vás bílé holé zdi? Cítíte, že klasický obraz s rámem je moc nóbl a elitářský? Na plakáty jste naopak zase moc staří? A přesto všechno hledáte vhodné dekorace na stěnu svého příbytku? Pak pro vás máme skvělé řešení! Jsou jím klasické retro plechové cedule v americkém stylu.

Tyto cedule měly dříve zejména informativní funkci. Objevovaly se na místech, jako byla různá pohostinství, restaurace, benzinové pumpy či místa s omezeným přístupem. Z toho důvodu se na podobných cedulích často objevují motivy jako jídlo, pití nebo automobily. V posledních letech však tyto značky získaly nový význam a využití. Staly se totiž velmi originálním a stylovým doplňkem nejrůznejších interiérů. Průkopníkem této módy byly hospody či různé klubovny. Asi každý z nás již seděl v restauračním zařízení, kde na něj ze zdi koukala cedule s výstrahou pití na vlastní nebezpečí, reklamou na nejlepší pivo ve městě či starou SPZ.

Jak již bylo řečeno, motivy objevující se na plechových značkách jsou rozličné a je opravdu z čeho vybírat. Zajímá vás, kde čepují nejlepší pivo, kde zakousnout nejlepší hot dog nebo kde je k dostání prémiová káva? Potom by se vám mohla zalíbit Plechová retro cedule - hot dog, Plechová retro cedule - Coffee nebo Plechová retro cedule s motivem piva.

Plechova retro cedule

Plechové cedule také mohou nést různá poselství, ať už se jedná o varování, upozornění či jinou informaci. Očekáváte zombie apokalypsu a chcete varovat kolemjdoucí před případnými nepřáteli? Zavěste si Plechovou retro ceduli - pozor na zombie. Jste neradi rušeni při práci spolubydlícími, rodiči či jinými osobami? Zkuste Plechovou retro ceduli - warning. Retro značky mohou nést i informace o oblíbených nápojích. Jste pivař? Potom se Vám bude líbit Vintage cedule s nápisem I love beer. Preferujete trochu ostřejší nápoje? V tom případě věnujte pozornost Plechové ceduli I love vodka.

Plechová retro cedule - zombie

V neposlední řadě nesou tyto cedule různé citáty, motivační hesla či vtipné průpovídky. Mezi ně patří třeba Plechová retro cedule s motivem pivem, Plechová cedule Family nebo Retro cedule The only person you are destined to become. Ukažte blízkým svou životní filozofii, či co si o nich myslíte. 

plechova cedule family

Zkrátka pokud hledáte stylovou ceduli na zeď, jste fascinováni Spojenými státy, máte smysl pro retro módu nebo se Vám jen líbí originální hospodské dekorace, jsou Plechové cedule v americkém stylu určeny právě pro Vás. Nebojte se změny a ukažte všem Ameriku na zdi!