Wellness - pochází z anglického "well - being", tedy celkově vyvážený tělesný i psychický stav člověka. Welness je určené pro všechny, kteří rádi odpočívají nejen fyzicky, ale i psychicky. Slovo wellness lze chápat jako dokonalé propojení těla a duše. Pro regeneraci našeho těla a duše se doporučují různé procedury: masáže, koupele a celková péče o naše tělo. Do kategorie wellness patří nejen péče o tělo, ale také sledování zdravotního stavu, tělesné váhy apod. Pojďte se s námi podívat na naší nabídku produktů v kategorii Wellness.

Prvotně bychom měli sledovat náš zdravotní stav. Mnoho lidí v dnešní době trpí různými zdravotními problémy (ekzémy, alergie, zažívací problémy, špatný tlak a další), které mají spojitost se špatnou životosprávou. Nadváha, či podváha jsou v dnešní době na denním pořádku. Sledujte svoji váhu i tzv. BMI - body mass index, pomocí BMI kalkulátoru

Metr pro měření tělesných rozměrů s BMI kalkulátorem

Pro posílení svalů bychom se měli pravidelně věnovat sportu. Máte málo času? Nebo chcete jen podpořit spalování tuků a posílit svaly? AB gymnic přístroj je pro Vás tou ideální volbou! Funguje na principu elektrických impulsů, které jsou vháněny do svalů. Díky těmto impulsům jsou svaly aktivovány a pracují, jako byste skutečně cvičili. 

AB Gymnic přístroj

Celulitida neboli pomerančová kůže. Vzniká zejména při špatném průchodu lymfatického systému v těle. Podpořte lymfatický systém díky Vaukuovému masážnímu přístroji. Přístroj funguje na principu baňkování, rozproudí chod lymfy, na masírovaném místě. Lymfu lze podpořit také masážním kartáčem. Jste vášnivý sportovci? A rádi byste shodili pár kilo na problémových partiích? Stahující kalhoty dokážou zázraky!

Černé stahující kalhoty

Stejně tak, jako sport, je důležitá i relaxace těla i mysli. Kde lépe se zrelaxovat než při masáži? Zavřete oči,  zapomeňte na všechny problémy a nechte se masírovat např. horkými kameny. Lávové kameny zahřejte a položte je na záda. Svaly se díky teplu prohřejí a uvolní. Tato masáž je velmi příjemnou relaxací, obohaťte ji příjemnou hudbou či vůní. Vyzkoušejte také další pomůcky pro masírování! 

Pomůcka na masáž - chobotnice

Dopřejte si přijemnou relaxaci pomocí koupele. Vložte do vany sadu růžiček do koupele či sadu těchto mýdlových růžiček, které obsahují přírodní rostlinné a esenciální oleje.