videoblog postovnezdarma.cz

Nakupování na internetu má spoustu výhod: vybíráte te si v klidu, nikdo na Vás nespěchá, prohlédnete si spoustu věcí, potom si objednáte ty nejhezčí a všechno vyřídíte v teple domova a často ještě za zlomek ceny oproti kamenným obchodům. Přiznejme si, má to ale i jednu nevýhodu: zboží si nemůžete pořádně prohlédnout. 

Proti této nevýhodě bojujeme seč můžeme. Snažíme se Vás o našem zboží vždy co nejlépe informovat v popisku, uvedením přesných rozměrů a co nejlepšími fotografiemi. Odpovídáme na Vaše dotazy v komentářích u zboží a na online chatu, jsme vděční za Vaše recenze. 

To pro nás ale pořád není dost - rozhodli jsme se natáčet videa o nejoblíbenějších produktech. Ukážeme Vám naše zboží zblízka i zdálky, otevřeme, vyzkoušíme, natočíme ze všech úhlů, abyste získali dokonalou představu, jak vypadá.

videoblog roboryba

 

Do natáčení  jsme se vrhli po hlavě a přímo v naší v kanceláři jsme vytvořili malé studio. Role před kamerou se ujala Míša. Míša pracuje na expedici a tak dobře zná naše zboží, především má skvělý přehled přes skladovky. Za kameru jsem se postavila já - jako fotografka mám obyčejně za úkol focení produktů a fotoreportáže z firemních akcí. Dalším důležitým členem týmu je střihač. Už dřív pro Vás vytvořil animované  video o Lence, které ukazuje, jak nakupovat v naší nákupní galerii.

Atmosféru natáčení můžete nasát z několika backstage fotek. Vždycky si u toho užijeme spoustu legrace, obvykle není nouze o veselé přeřeky, krkolomné překonávání kabelů od reflektorů a další vtípky. 

 

backstage natáčení    backstage natáčení videoblog

backstage natáčení videoblog    videoblog backstage kameraman

 

Doufám, že se Vám naše videa budou líbit a dáte nám “palec nahoru”. Také se moc těšíme na Vaše komentáře!

Takže slavnostně spouštíme náš videoblog na YouTube kanálu PoštovnéZDARMA Nákupní galerie

Tři, dva, jedna, TEĎ!

 

 

videoblog manikúravideoblog gumička dovlasů