Léto je v plném proudu, počasí nám přeje, venkovní teploty stoupají ke 30°C. Kde jinde se zchladit než u vody! Pro ty, kteří mají rádi aktivní odpočinek, jsou ideální vodní sporty. Ponořte se do hlubin moře a nechte se zlákat nabídkou našich produktů v kategorii Vodní sporty.

Vodní sporty

Plavání

"Jako ryba ve vodě!" Také dobře znáte toto přísloví? Milujete vodu a dokážete v ní strávit i několik hodin? Plavání přináší nejen mnoho legrace, ale i relaxaci. Všichni plavci nezbytně potřebují správné plavecké brýle! Vyberte si až ze 7 barev. Pro náročné máme plavecké brýle s úpravou proti zamlžování. Tyto brýle jsou navíc vyrobené z příjemného materiálu, který na obličeji netlačí. Pro nejmenší nabízíme plavecké brýle s veselými motivy.

Dětské plavecké brýle se zvířecími motivy - 2 barvy


Plavání pro nejmenší

Naučte plavat i Vaše nejmenší! První plavecká tempa jsou vždy náročná, neváhejte a ulehčete svým dětem první plavecké zážitky. Našim nejmenším dětičkám, které ještě nezvládnou plavecká tempa, nasaďte nafukovací vestičku. Pro zvýšení bezpečnosti oblečte děti do nafukovacích rukávků, spolehlivě je unesou na hladině vody, navíc jim pomůžou nebát se těžkého začátku. Trpí Vaše dětičky záněty ušního bubínku? Dětská čelenka má vodotěsnou funkci, zabrání vodě, aby se dostala do uší. 

Nafukovací rukávky pro dětiDětská vodotěsná čelenka - ve 3 barvách


Potápění

Představte si krásně průzračné moře plné korálů a vodních živočichů. Vezměte si šnorchl a potápějte se do hlubin lákavých vod. Nezapomeňte si s sebou však fotoaparát a vyfoťte si krásy dna moře. Díky LED voděodolné svítilně uvidíte i v těžko vyditelných místech moře! Pro komfortnejší zážitek vyzkoušejte vodotěsné špunty do uší, které zabrání proniknutí vody. Vyzkoušet můžete také neobvyklé rukavice s blánami jako mají nějací živočichové.

Set pro plavceNeoprenové rukavice na plavání - 2 barvy