Hodinky

I přes výrazný vzestup mobilních telefonů se nošení náramkových hodinek opět stává čím dál více oblíbenější.  Nejen, že nám hodinky poskytují okamžitý čas, ale zastupují i funkci elegantního doplňku. Na trhu máme na výběr z mnoha druhů veškerých hodinek. Velkým trendem dnešní doby se však staly hodinky s velkými ciferníky.  

Hodinky s velkými ciferníky jsou oblíbené zejména z důvodu přehledného a jasně viditelného času. Nejen praktická stránka je důležitá. Bezpochyby záleží také na samotném vzhledu hodinek. 

Hodinky s výrazným ciferníkem

Na první pohled si na hodinkách každý všimne právě ciferníku. Existuje mnoho variant, jak ciferník ozvláštnit a vtisknout tak hodinkám duši.  Hodinky s velkými ciferníky ozdobené kamínky z broušeného skla jsou velmi elegantním a luxusním doplňkem.

Dámské hodinky s třpytivými kamínky - bílý pásek Dámské luxusní hodinky KINGSKY s kamínky

Hodinky s výrazným páskem

Na druhý pohled každého upoutá samotný pásek hodinek. Nejen ciferník vytváří u hodinek celkový vzhled. Variant pásku je nepřeberné množství. Na výběr máme např. z kožených, barevných, pásků s motivem či silikonových pásků. Dámské Silikonové hodinky GENEVA upoutají svým nevšedním vzhledem. Silikonový pásek je velmi příjemný na nošení, netlačí na ruce a je příjemný na dotek. Silikonové hodinky s velkým ciferníkem však nesluší jen dámám, ale i pánům. Pánské silikonové hodinky WoMaGe jsou skvělým doplňkem. Máte raději ležérní styl? Vyberte si z těchto dámských hodinek MILER s ozdobnými ciferníky nebo z těchto hodinek v decentním designu ve zlaté barvě. 

Dámské hodinky MILER s ozdobnými ciferníky - ve více barvách Hodinky v decentním designu ve zlaté barvě

Velmi obíbené jsou i další hodinky s velkými ciferníky. Hodinky ve zlaté barvě s kamínky jsou ideálním dárkem pro Vaše blízké. Jejich design je velmi luxusní. Pokud preferujete raději barvu stříbrnou, Luxusní hodinky GENEVA s čirými kamínky - 3 barvy, jsou vynikající volbou!

Hodinky v decentním designu ve zlaté barvěLuxusní hodinky GENEVA s čirými kamínky - 3 barvy

Neváhejte a zabruste do kategorie Hodinky, kde najdete další hodinky s velkými ciferníky!