"DOKUD BĚHÁME, ŽIJEME
DOKUD ŽIJEME, BĚHEJME"

Jste milovníci aktivního sportu? Chodíte pravidelně běhat nebo jste začátečníci a chcete se dozvědět více informací o joggingu? Inspirujte se širokou škálou našich produktů a lépe si vychutnejte sportovní chvíle strávené v přírodě. Další zajímavé produkty naleznete na našich webových stránkách v sekci Běh a jogging.

Chůze a běh patří k nejpřirozenějším sportům vůbec. Díky přirozenému pohybu při chůzi či běhu není naše tělo zatěžováno, jako např. při posilování. Nejen, že je tento pohyb pohyb zdravý, ale v okolní krajině může být i hezkým zážitkem. Následující produkty Vám jogging zpříjemní.

Pedometry

Každý správný sportovec potřebuje ke svému nejlepšímu výkonu tzv. pedometr neboli krokoměr, který změří počet uběhnutých kroků. Díky tomuto výrobku budete mít přehled o svých výkonech a můžete je tak jednoduše posoudit. Chcete nejen změřit svůj krok, ale mít i přehled o svém tělesném tuku? Krokoměr 2 v 1 s možností měření tělesného tuku Vám to splní.

Oranžový pedometr s klipem Digitální krokoměr (pedometr) - modrý 

Mp3 přehrávače a pouzdra

Pro všechny, kteří potřebují ke zpříjemnění běhu poslouchat rytmickou muziku, jsou MP3 přehrávače tou správnou volbou. Výhodou je jistě jejich velikost, vejdou se i do malé kapsy. Pokud Vám stále překáží kabely od MP3 přehrávače, vsaďte na Sportovní MP3 přehrávač, jeho výhodou je intergrovaný akumulátor, který přehrává hudbu v délce až 6-ti hodin.

Mini Mp3 přehrávač na paměťovou kartu - 5 barev Sportovní pouzdro na ruku na iPod Nano 7 - v 6 barvách Sportovní MP3 přehrávač na microSD až 8GB - ve 3 barvách

 

Sportovní brýle

Nedílnou součástí sportovců ve slunečném počasí jsou sluneční brýle. Máme je v několika provedeních - zaujmout Vás mohou sluneční brýle s polarizačními skly nebo sluneční brýle se skly výměnnými. Vyberte si výměnná skla z mnoha zabarvení, ať už tmavých nebo světlých. Podívejte se také na další brýle: Sluneční brýle - sportovní nebo na Sportovní brýle - 4 barevná provedení.

Sportovní brýle v několika barevných provedeních  Sportovní brýle - na výběr ze 4 barevných skel Sportovní brýle - 5 barevných provedení

Sportovní ledvinky, peněženky a pouzdra

Sportovní pouzdra na telefon a sportovní kapsy jsou vychytané pomůcky pro ty, kteří chtějí mít s sebou svůj mobilní telefon. Další doplňky, jako jsou klíče či peníze, schovejte do peněženky na zápěstí, v běhu Vám překážet nebudou a budete mít všechny své potřebné věci s sebou.

Peněženka na zápěstíSportovní kapsa na ruku - 3 barvy Univerzální sportovní pouzdro na telefon - 4 barvy

Doplňky pro posilování

Zajímavou novinkou je brzdící padák pro běhání. Pomůže Vám navýšit trénink, díky vyššímu odporu padáku bude trénink účinější. Spojte svůj trénink se silovým cvičením a vezměte si s sebou náčiní na posilování zápěstí.

Brzdící padák pro běhání - 3 barvy Náčiní na posilování zápěstí

Sportovní lahve na pití

Nezapomínejte na pravidelný pitný režim a vezměte si s sebou na běhání lahev s vodou. Můžete ji také naplnit "Carnitinovým" nápojem, který podpoří spalování a tím i hubnutí.

Sportovní skládací láhev Skládací láhev 480ml

Tejpovací pásky

Zmírnění bolesti svalů podpoří tzv. tejpovací páska. Budete tak moci provádět pohyb i přesto, že máte namožené svaly, které Vás za normálního pohybu bez fixace bolí.

Tejpovací páska - 5 m, 9 barev 

Sportovní oblečení

Pokud si nevíte rady, jaké oblečení je při běhání vhodné, podívejte se na následující výrobky. Výborné jsou stahující sportovní kalhoty, které Vám pomůžou zformovat nežádoucí partie. V období sychravého počasí se oblečete do stylové sportovní bundy. Tzv. kompresní podkolenky jsou vynikající v obnovení správného průtoku krve a pomáhají v regeneraci po sportovním výkonu.

Pánská sportovní bunda - 2 barevné varianty Černé stahující kalhoty Sportovní froté čelenka - více barev Multifunkční šátek - na výběr ze 3 provedení

Bezpečnostní reflexní páska

Pořiďte si pro zvýšení Vaší bezpečnosti v mlhavém počasí nebo šeru reflexní pásku, kterou můžete umístít na ruku nebo na kotník. Vybrat si můžete z více druhů reflexních pásek, např: navíjecí reflexní páska nebo elastický reflexní pásek.

Bezpečnostní reflexní páskaNavíjecí reflexní páska