kolaz

Máte doma pejska, se kterým se rádi vydáváte na procházky? Pak by Vás mohlo zajímat, jak mu výlet zpříjemnit různými vychytávkami. Dopřejte mu například vhodné oblečení do konkrétního počasí nebo mu oživte cestu tím, že na chvilku vytáhnete nějakou hračku! Někdy se samozřejmě také stane, a to převážně menším pejskům, že už Vám nestačí. Je proto dobré, abyste nikdy nezapomněli na tašku, ve které je můžete pohodlně nosit. Pojďte se s námi inspirovat a naplánovat dokonalý výlet se svým čtyřnohým miláčkem!

 

Osvěžení na každém kroku...

Ať už máte velkého nebo menšího pejska, je potřeba dodržovat pitný režim. Jak ale dát napít pejskovi, když není poblíž žádná voda? Máme pro Vás pár praktických pomůcek, se kterými si už nikdy nebudete muset dělat starosti. Máme zde na výběr ze tří možností - miskou, nástavcem nebo celou láhví. Záleží pouze na Vás, co Vám přijde praktičtější. Výhodou misky a nástavce je, že zaberou málo místa. Láhev možná více, ale skrývá v sobě i misku.

 

         Cestovní miska    Pomůcka na pití      Cestovní láhev

 

 

Nechce se nám po svých...

Jestliže jedete na výlet autem nebo se chystáte na výlet delší a nejste si jistí, jestli na to bude Váš pejsek stačit, tak jsou zde speciální pomůcky, které můžete využít. Mezi pomůcky do auta patří mřížka a bezpečnostní oblek (pás). Mřížka umožní otevřít okno pro pejsky, kteří milují dotek větru :o). Bezpečnostní oblek je něco jako pás do auta. Vašeho pejska to udrží v klidu a nemůže se stát, že by Vám pobíhal po autě. A poslední výrobek je pro pejsky, kteří si při cestách rádi odpočinou. Jedná se o pohodlnou cestovní tašku, ze které bude mít Váš pejsek dokonce výhled.

 

       Mřížka       Bezpečnostní oblek         Pohodlná taška

 

 

Výlet není jen o chůzi...

Jaký pejsek si rád nehraje se svým páníčkem? Pokud chcete Vašeho pejska pořádně unavit, pak tu pro Vás máme pár hraček. První hračka je snad nejvíce "vychytaná". Je vyrobena z netoxického materiálu a při stisku vydává zvukové efekty (pískání). Do vnitřku hračky lze vložit také pamlsek. Další hračka je nestárnoucí klasikou, se kterou zažijete plno zábavy. I Vy pak budete připravení, pokud si budete házet létajícím talířem s kamarády. Poslední je kousací hračka, jež Vašeho čtyřnohého miláčka určitě zabaví na dlouhou dobu. 

 

         Hračka pro psy    Letajici talir              uzlik

 

Každý se chce líbit..

Pokud máte menší pejsky, můžete si je obléci, jak se Vám zamane. Skvělým doplňkem na cesty je obojek se šátkem, který je určen pro opravdové výletníky. Barvu můžete vybírat podle pohlaví. Pokud dáváte přednost výletům v chladnějším počasí, pak se Vám bude hodit bundička s kapucí. A poslední produkt..ten už je pro opravdové parádníky :)

 

         Šátek             Bunda               motylek