V horkých letních dnech přijde vhod lehký látkový vějíř, kterým se můžete elegantně ovívat. V naší nabídce jich také pár najdete. Bambusový vějíř s dřevěnou kostrou je potištěn asijskými motivy. Vějíř se třpytivými flitry naopak připomíná temperamentí rytmy flamenca ve slunném Španělsku.

Vějíř zdobený flitry - 5 barev Látkový vějíř s plastovou rukojetí Vějíř s asijskými motivy

 

Své vlastní zdobení si můžete vytvořit na jednobarevném látkovém vějíři s plastovou rukojetí. Zvolte si některou z jasných barev a popřemýšlejte, jak jej budete zkrášlovat. Na pomoc si můžete vzít některý z následujících tipů:

Sada 6 kulatých razítek s různými motivy10 kusů pásek sloužících k dekoraci - různé motivySada 6 ks malířských štětců s nylonovými štětinamiSada 12 tenkých štětečků na zdobení nehtů 4 tiskátka v dřevěném boxu Dřevěné razítko s anglickým nápisem - 5 vzorů Barevné inkoustové polštářky - 6 barev

 

My jsme se rozhodli krásně rudý vějíř pokreslit černým inkoustem. Podobně by to bylo možné i lihovým fixem. Jedinou nevýhodou inkoustu je lehké rozpití kontur. Této vlastnosti by se dalo využít, kdybyste se rozhodli pro batikovaný vzhled. Vlastní zdobení je snadné a během dní, kdy se počasí pokazí, můžete takto zabavit Vaše ratolesti. Tento vějíř naleznete v naší sekci Skladovky, a tak jej budete mít do 3 dnů doma.

 

Červený vějíř před pokreslením

 

Tenkým stětečkem se dobře tvoří kontury. Širší štěteček se zase osvědčil při vytváření okvětních lístků. Malování na skládaný materiál chce více trpělivosti. Je dobré si jednotlivé části prsty druhé ruky lehce natahovat. Také dávejte pozor, abyste si omylem nerozmazali již nakreslené motivy třeba rukávem. Protože je látka vějíře lehce povoskovaná, trvá déle než se barva plně vsákne a zaschne.

 

Vějíř s vlastním vzorem

 

A jaký vzor bude ten Váš? Pokreslíte vějíř květinami, srdíčky či abstraktními motivy? Nebo se snad necháte inspirovat produkty z kategorie Pro ruční práce a na vějíř natisknete vzory z tiskátek či okrajě olemujete barevnou nalepovací kraječkou?

 

Budeme rádi, když se s námi o Vaše výtvory podělíte. Fotografie můžete nahrát v rámci recenze produktu, kterou naleznete ve spodní části stránky přímo pod popisem vějíře.