Cestovatelská sezóna je v plném proudu. Máte namířeno objet celou krajinu po České republice nebo se chystáte podívat do zahraničí? Nezapomeňte se tedy podívat na naší nabídku doplňků pro cestovatele. Na své si přijdou i ti, kteří chtějí mít "cestovatelskou" atmosféru přímo doma. V naší sekci Na cesty naleznete mnoho zajímavých produktů.

Mapy

Pro opravdu náruživé cestovatele, kteří chtějí mít pocit, že jsou stále na cestách, doporučujeme nástěnné mapy. Nalepte si originální mapu na zeď a jen tak pozorujte místa ve světě. Další možností je využít originální mapu s povrchem, který lze seškrabat. Můžete si tak označit, na jakých místech světa jste již byli a které Vám naopak chybí. 

 

Samolepka na zeď - mapa světa Mapa na zeď se seškrabávacím povrchem Samolepka na zeď - retro mapa světa

 

Obaly na doklady 

Šikovnou pomůckou na cesty se stanou obaly na doklady, mějte přehledně Vaše nezbytnosti v okrasných obalech různých barev.

Dámské pouzdro na vizitky a karty - 4 barvy

Cestovní deníky

Chtěli byste mít pohromadě všechny své cestovatelské zážitky? Poznamenejte si svá navštívená místa na celém světě do chytrého cestovního deníku. Můžete také přidat fotografie. Deníky mají velmi hezký styl. Podívejte se také např. na Vintage vzpomínkový deník.

Cestovatelský deník v kožených deskách Vintage cestovní deník - více barev  Vintage deník s ozdobou hodinek - 5 barev

Doplňky pro turisty

V naší nabídce výrobků si najdou své také turisti. Máme na výběr z mnoha vychytávek, vodotěsná ledvinka Vám zajistí i za deště suché nezbytnosti. Pokud byste nutně potřebovali provaz, pořiďte si Outdoorový náramek Paracord. V případě nutnosti náramek pouze rozpletete. Další zajímavé doplňkem může být praktický bezpečnostní prvek Reflexivní doplněk - LED náramek.

 

Skládací láhev 480ml Vodotěsná ledvinka - ve 3 barvách  Outdoorový náramek Paracord s píšťalkou

Doplňky pro kempování

Co takhle kempování v přírodě? Pokud jste velcí příznivci, jistě se Vám budou hodit některé naše produkty. Např. tepelná folie Vám může zajistit přežití! Před mokrem Vás uchrání návleky na boty, můžete se tak vydat do víru řeky nebo je využít jen v případě silných dešťů.

 

Sportovní nepromokavé návleky na boty - na výběr ze tří velikostí Tepelná fólie pro přežití LED čelovka se zoomem a nastavitelným jasem Nerezové skládací multifunkční kleště

 

Doplňky na cesty

 Jezdíte na dovolenou rádi autem? Pak Vám nesmí chybět doplňky na cesty. Velmi oblíbený je cestovní kalíšek z oceli, který můžete mít vždy při sobě anebo multifunkční cestovní skládací vak. Máme typ i pro Vaše domácí mazlíčky. Mějte při sobě Cestovní misku na vodu pro domácí mazlíčky a Váš mazlíček bude mít vždy přísun vody.

 

Cestovní teleskopický kalíšek z nerezové oceli - klíčenka Multifunkční cestovní skládací vak - na výběr ze dvou barev Multifunkční cestovní skládací vak - na výběr ze dvou barev