Díky letošnímu příznivému počasí je motorkářská sezona již nějaký ten týden v plném proudu. Jízda na motorce se ale neobejde bez doplňků na motorku. Proto i v naší nabídce jsme mysleli na motorkáře. Pojďme si představit alespoň část nejzajímavějších doplňků pro jízdu na dvoustopém stroji.

Zásuvky nejen na motocykly

Vodotěsná 12V a USB zásuvka v jednom - univerzální použití

 

 

Většina motorkářů dnes potřebuje kromě klasické autozásuvky také USB konektivitu pro nabíjení telefonů, navigací nebo tabletů. Doporučujeme například vodotěsnou 12 V a USB zásuvku v jednom, kterou lze použít téměř v každém dopravním prostředku. Další zásuvky nejrůznějších typů naleznete v naší kategorii "Elektro, zásuvky, pojistky"

 

 

12V zásuvka s pojistkou nejen na motorku

 

Všude tam, kde chybí klasická autozásuvka využijete 12 V zásuvku s pojistkou, která je vhodná nejen pro motorku, ale lze ji použít i pro čtyřkolky, lodě nebo osobní automobily.

 

  

Hodiny na řídítka

Velmi elegantní a praktické jsou také chromované hodiny na motorku, které jsou speciálně navrženy pro využití na řídítkách motocyklů a mají velké dobře čitelné číslice. Navíc budou krasným a elegantním doplňkem pro váš motocykl. Nabízíme je také v atraktivní černé barvě, stříbrné nebo zlaté barvě. 

 

Analogové hodiny na motorku - chromovanéAnalogové hodiny na motorku - černéAnalogové hodiny na motorku - zlaté

 

Motorkářské brýle stříbrné - čirá sklaMoto brýle

 

Velmi oblíbené jsou retro moto brýle, které jsou vhodné především pro majitele chopperů. Před větrem, deštěm a všemi nepřízněmi počasí Vás například ochrání tyto stříbrné brýle s čirými skly.

 

Univerzální sportovní brýle - 4 barvy skla

 

Ovšem i příznivci klasických brýlí si u nás vyberou. Doporučujeme například univerzální sportovní brýle, u kterých můžete vybírat ze čtyř barev skel.

 

 

 

Další vychytávky na motorku

Univerzální plastové čerpadlo

 

V kategorii „Další vychytávky na motorku“ naleznete například univerzální plastové čerpadlo, které lze použít při přečerpávání oleje, benzínu, nafty, vody nebo chemikálií z nádrží (sudů), které mohou být hluboké až 54 cm. 

 

 

Nástavce pro zvýšení řídítek - stříbrná barva

 

V této kategorii také naleznete nástavce pro dodatečné zvýšení řídítek ve stříbrné barvě. Součástí balení jsou i šrouby, díky kterým bude instalace velmi snadná.

 

Univerzální měřič motohodin a otáček

 

 

Měřič motohodin je vhodný především pro stroje bez tachometru. Umožňuje tak přesně dodržovat servisní intervaly například pro výměnu oleje, tlumičů, seřízení ventilů či pro provedení garanční prohlídky. Navíc zařízení zobrazuje i otáčky motoru.

 

 

Přejeme Vám mnoho najetých kilometrů na Vašem stroji bez nehody. 

Měřič motohodin je vhodný především pro stroje bez tachometru. Umožňuje tak přesně dodržovat servisní intervaly například pro výměnu oleje, tlumičů, seřízení ventilů či pro provedení garanční prohlídky. Navíc zařízení zobrazuje i otáčky motoru.