Potisky kůže divokých šelem či hadů jsou velmi oblíbenou záležitostí v módním průmyslu. S takovým vzorem budete vždy in. Stačí jej vhodně zkombinovat s jednobarevným oblečením, aby se motivy zbytečně netloukly. Obecně také platí pravidlo, že takový divoký vzor stačí na jednom kousku z doplňků či oděvů, které zrovna máte na sobě. Nechcete přeci působit jako od cirkusu :)

 

V hadí kůži

Neodolatelná a sexy budete zajisté v legínách, které nejenže dokonale imitují hadí kůži, ale i tak sednou. Pokud si netroufáte hned na oblečení, můžete oděv doplnit o pásek či si vzít metalickou kabelku s raženým vzorem. Podlouhlá peněženka Vám může dělat společnost každý den, naopak mini peněženka je vhodná zejména do malých kabelek či jen tak do kapsy. Méně nápadný je pak náhrdelník, kde je v hadím motivu pouze šňůrka, či náušnice, která se obtáčí kolem celého ucha. Pokud si potrpíte na detaily, pak nepřehlédněte nálepky na nehty.

Náhrdelník s imitací hadí kůžeKoženkový pásek se vzorem hadí kůže - 4 barvyDámská peněženka s potiskem hadí kůže - ve 2 barváchDámská kabelka s potiskem hadí kůže - ve 4 barváchLegíny s potiskem hadí kůžePeněženka na mince s potiskem hadí kůže - v 6 barváchNáušnice na ucho - motiv hadaNálepky na nehty s tygřím a hadím potiskem

 

Pořádná šelma

Motiv srsti divoké šelmy z Vás udělá pořádnou kočku. Legíny či sexy šaty zaručeně upoutají pozornost. Vzor na patěnce do bot sice nikdo neuvidí, ale zajistí Vám komfortní nošení Vašich oblíbených lodiček či balerínek. Hodinek s leopardím potiskem si naopak všimnou všichni. Zvířecí srst Vám může zdobit třeba i pouzdro na kontaktní čočky či pouzdro na sluneční brýle. Stejně jako u hadího motivu, i tady dotvoří nálepky na nehty ten správný detail.

Dámská peněženka s leopardím potiskem - v 5 barváchDámské hodinky GENEVA s leopardím vzoremDámské legíny s leopardím vzoremNálepky na nehty - leopardí vzorPatěnky s leopardím potiskemČerné svůdné šaty s leopardím vzorem2 prstýnky s motivem srdce a leopardí výplníObal pro LG G2 - motiv leoparda12 kosmetických štětců v pouzdře s leopardím potiskemŠifonová šála Zanzea® s leopardím vzorem

 

Ať už jste podlehla motivu hadí kůže či leopardí srsti, věříme, že z naší nabídky si vyberete.