Každý den jsme vystavováni nejrůznějším stresovým situacím či si dokonce bez stresu nedokážeme náš den ani představit. Náročná práce, rodinná krize a plno dalších starostí se na nás valí ze všech stran, a proto je velmi důležité nenechat se stresem rozhodit a umět relaxovat či se odreagovat.

Naučte se vypnout a relaxujte

Nejlepším možným odreagováním a uvolněním stresem napjatých svalů je příjemná masáž. Se šikovnými pomůckami ani nemusíte využívat drahých služeb nejrůznějších salónů a můžete si dopřát masáž vlastními silami a prostředky. Velice vhodná je sada horkých kamenů, která skvěle uvolní ztuhlé partie, na které se přiloží či nepřeberné množství pomůcek na masírování skoro všech částí těla. 

Sada horkých kamenů Pomůcka pro masírování boků Masážní metlička na masáž vlasových kořínků Pomůcka na masáž - chobotnice 

 

Dřevěné masážní válečky pro masáž chodidel  Pomůcka na masáž nohou Masážní rukavice Masážní pomůcka ve tvaru květiny 

Příjemná atmosféra

Neméně důležité je umět si navodit uvolňující atmosféru. K tomu dobře poslouží vonná sada - levandule, která se skladá ze svíček, vonných tyčinek a svícnů s nádherným levandulovým aromatem, které vykouzlí ve Vašem domově nezaměnitelnou pohodu. Pokud si rádi dopřejete relaxační koupel, můžete si ji zpříjemnit několika plátky růží.

Vonná sada - levandule Sada růží do koupele - 24 kusů

Antistresové pomůcky

Pokud ze sebe stres potřebujete akutně setřást, určitě využijete různé druhy antistresových mačkacích míčků jako například posilovací antistresové vajíčko z měkkého silikonu, kterému můžete dát pořádně do těla.

Posilovací antistresové vajíčko Gumové antistresové míčky - balení 4 kusů Antistresový míček - globus Antistresová magnetická dekorace 

 

Další vychytávky

Pokud si chcete odpočinout po náročném dni, skvěle poslouží chladivá či hřejivá maska na obličej, kterou stačí díky gelu v ní obsaženého, zmrazit či naopak zahřát a přiložit, čímž docílíte přijemného uvolnění. Pokud ze sebe stres potřebujete vymlátit, chopte se nafukovací bambam tyče a nemusíte se bát, že někoho zraníte či něco rozbijete.

Chladící či hřejivá gelová maska na obličej - modrá 2 ks bambam tyče - nafukovací, modré 

 

Udělejte si čas na pořádnou relaxaci a oddych a zbavte se tak nahromaděného stresu!