Každý se jistě už setkal s tím, že si nemá kam odložit telefon nebo tablet. Mezi takové situace patří například to, když si chcete dát nabít telefon (neustálé překážení kabelu), nebo když se chcete na telefonu a tabletu dívat třeba na film s kamarádem (problém, jak postavit telefon, aby viděli oba), a také sem patří problém odložení telefonu ve Vašem automobilu.

Klasické stojánky na telefon

Pokud si chcete pořídit obyčejný, ale samozřejmě šikovný a praktický stojánek na telefon, pak pro Vás máme následující produkty. Jako první představujeme stojánek, který použijete při nabíjení telefonu. Jednoduše ho zavěsíte za nabíječku a pak na něj položíte svůj telefon. Kabel poté můžete obmotat kolem stojánku. Dalším šikovným stojánkem je stojánek s nanopodložkou. Ten je dokonce vybaven "lepící" plochou, která udrží telefon, ale přitom na něm nezanechá žádné lepivé stopy. Vhodný je i pro menší tablety. Pokud dávate přednost originálním designu, pak se vám jistě bude hodit skládací stojánek, který je vhodný pro většinu telefonů či tabletů. Tento stojánek je velice praktický při cestování.

 

 

Stojan na mobil k zásuvce - černý Skládací stojánek na telefon s nanopodložkouSkládací stojánek na telefon - 4 barvy

 

 

Originální stojánky na telefon

Originální stojánky na telefon jsou opravdu něco. Jak můžete vidět na obrázcích, existuje plno variací. Jako první a nejroztomilejší stojánek jsme vybrali plyšový stojánek, který může potěšit především mladší generaci. Telefon se v tomto stojánku bude jistě cítit velmi pohodlně :). Pavoučí držák na mobil je pozoruhodný flexibilní držák, který je si s Vaším telefonem poradí v každé situaci. Díky ohebným nožkám jej můžete nastavit do polohy, která Vám bude vyhovovat. Pavoučí držák lze zavěsit i v autě za zpětné zrcátko nebo zachytit do otvorů ventilace. Můžete jej samozřejmě použít i pro tablet. Jako poslední na obrázcích můžete spatřit stojánek a organizér na sluchátka - 2 v 1. Je menší a velice praktický.

 


          Plyšový stojánek na telefon  Pavoučí držák na mobil - Spiderpodium  Stojánek na telefon a organizér na sluchátka 2 v 1

 

 

Stojánky na tablet

Pokud máte telefon pouze na psaní a volání a nepatříte mezi ty, kteří na něm dělají skoro všechno, pak jste možná majiteli tabletu, který má větší obrazovku. Mohl by se Vám proto hodit stojánek na tablet nebo pouzdro na tablet, které má také funkci stojánku. Univerzální stojánek Vám spolehlivě poslouží pro všechny tablety iPad, Samsung Galaxy Tab a další značky. Nicméně další v nabídce má dokonce i klávesnici. Je proto určen pro ty, kteří využívají tablet skoro jako počítač a potřebují psát. Velice Vám tak usnadní Vaši práci. Poslední už lze vyloženě zařadit mezi pouzdra, která umožňují vytvořit stojánek.


 

Univerzální stolní držák na tabletPouzdro na tablet s USB klávesnicí pro 7″ tablety Ochranné kožené pouzdro pro 7" tablet - černá barva

 

 

Protiskluzové podložky

Protiskluzové podložky na telefon nelze sice zařadit mezi stojánky, ale rozhodně jsou užitečné, když si potřebujete odložit telefon v autě. Jako první je podložka do auta ve tvaru srdce, druhá má tvar nohy a poslední je v klasickém tvaru. Ta je určena pro ty, kteří mají rádi jednoduchost. Všechny tyto podložky do auta ve tvaru srdce udrží jakýkoliv předmět, dokonce i svisle dolů. Pryžový materiál zajišťuje dokonalé statické přilnutí k jakémukoliv materiálu. Podložky neobsahuje žádná lepidla.

 

 

Nanopodložka ve tvaru srdce Nanopodložka do auta - noha Nanopodložka do auta