Jistě se Vám mnohokrát stalo, že jste nalezli produkt ozdobený motivem, který bohužel nebyl podle Vašich představ a od koupi Vás odradil. U nás je tomu jinak. V naší nabídce naleznete nespočet produktů, které můžete dozdobit podle Vašeho uvážení. To jistě potěší i Vaše ratolesti, které se přitom kreativně vyřádí. Vzniknou krásné dárky, které ohromí nejenom Vaše známé. Většinou se jedná o drobnější produkty vyrobené ze dřeva.

 

Dřevěné produkty

Asi nejlépe a nejefektivněji se budou zdobit právě dřevěné výrobky. Velice hezkým dárkem může být Sada 6ti pastelek v dřevěné krabičce s právítkem, která potěší nejen děti. Krásně můžete dozdobit její boční strany a dodat jím tak šmrnc. Dalším z produktů je praktický pomocník v dnešním světě počítačů. Jedná se o USB flash disk, který máme ve dvou variantách a po dozdobení se bude krásně vyjímat ve Vašem počítači. V případě, že budete mít dárky již zabalené, můžete balíčky oživit připnutím dřevěného kolíčku, na který napíšete jméno obdarovaného.

 

Sada 6 pastelek v dřevěné krabičce s pravítkem      USB flash disk ze dřeva - 2GB, 4GB, nebo 8GB      USB flash disk ze dřeva - 2GB, 4GB, nebo 8GB      Sada 10 dekorativních kolíčků s ozdobnými srdíčky

 

 

Jo-jo s bílou šňůrkou

Pro inspiraci jsme pro Vás připravili malou ukázku toho jak je možné dřevěný produkt ozdobit. Vybrali jsme dřevěné jojo, které bylo velkým hitem a v nejbližší době bude opět skladem. Zdobení zvládnou hravě i děti a nebudete k tomu potřebovat mnoho věcí. Já jsem použila obyčejné fixy a zvolila motiv berušky, který je velice milý a osloví především Vaše menší ratolesti. Nejdříve nakreslíte základní kontury a poté vybarvujete. 

Jo-jo beruška

 

Další o něco dražší variantou může být sprej, kterým produkt nastříkáte. Je to rychlé a efektivní. Jojo je možné ponechat ve Vámi zvolené jedné barvě, nebo pomocí šablony dotvoříte další motiv.

Jo-jo zlatá varianta

 

 

Další zajímavé produkty, u niž využijete kreativního ducha

Z dalších produktů bych uvedla podložku pod myš, do které můžete vložit vlastní fotografii a libovolně ji měnit podle nálady. Pro děti jsou naprosto ideální kreslící puzzle s pastelkami, které jsou dodávány v balení se 4 pastelkami.

 

     Podložka pod myš - rámeček na fotografii            Kreslící puzzle s pastelkami

 

 

Produkty, které Vám pomohou při zdobení

Při zdobení můžete využít již zmíněné fixy, sprej nebo jakékoliv jiné barvičky. Pokud se však chcete více odvázat, můžete využit například třpitivé nalepovací kamínky, se kterými bude oživení produktů snadné a bude vypadat velice profesionálně. Stejně tak můžete využít pásky sloužící k dekoraci nebo pro drsnější povahy dekoraci pyramida, kde je na výběr 3 barvy. Pro menší děti bude snadnější aplikovat nalepovací berušky nebo plastové očíčka , s kterými dotvoří krásná zvířátka.

 

Třpytivé nalepovací kamínky nejen na auto - 8 barev10 kusů pásek sloužících k dekoraci - různé motivyDekorace - pyramida, na výběr ze 3 barevNalepovací berušky - 10ks, dekoracePlastové oči pro ruční výrobu - 100 kusů