Připadají Vám jednobarevně nalakované nehty nudné? Máte rádi originální zdobení? Pak čtěte dále. Vyzkoušeli jsme pro Vás dva produkty z naší kategorie Péče o nehty. Pro tyto náročnější dekorace doporučujeme udělat si pohodlí a navodit příjemnou relaxační atmosféru. Na pomoc si můžete přizvat kamarádku a udělat si ze zdobení nehtů malou dámskou jízdu.

 

Zdobení nehtů perličkami

Perličky na nehtyPříprava pro nanášení perliček

Sada 12 malinkých skleniček s jemnými barevnými perličkami působí velmi roztomile. Perličky mají metalický nádech a výborně odráží světlo, čímž prohlubují 3D efekt. Ač balení vyvolává dojem, že si s ním nazdobíte nehty pouze jednou či dvakrát, nenechte se zmást. Určitě jej využijete mnohokrát. Vzhledem k velmi plastickému a metalického efektu se hodí tento nehtový styling spíše na večírky.

Příprava pro nanášení perliček IIPříprava pro nanášení perliček III

Aby barevné perličky vynikly, zvolila jsem korálový lak na nehty ve dvou vrstvách, které jsem nechala důkladně zaschnout. Mezi tím jsem si na papír připravila perličky z jedné lahvičky. Aby Vám kuličky neutíkaly po stole, je vhodnější je nasypat na nízký talířek.

Příprava pro nanášení perliček IVPříprava pro nanášení perliček V

Na malíčku jsem si vyzkoušela, jak nesnadná je aplikace kuliček na celý nehet. Chce to trpělivost. Nehet jsem potřela bezbarvým lakem a rychle jej přitiskla do hromádky perliček. Prsty a hranou pinzety jsem pak dotvarovala okraje. Na zbylé nehty jsem použila jinou techniku, se kterou se dosáhne řidčího rozprostření perliček. Štětečkem jsem nabrala bezbarvý lak a hned štětinkami nabrala i kuličky, které jsem pak poklepáním rozmístila po nehtu. Opakováním tohoto postupu lze dosáhnout různě hustého rozmístění. Lze také takto aplikovat perličky třeba jen na špičky nehtů. Na závěr zafixujeme vrstvou bezbarvého laku a necháme důkladně zaschnout.

 

Zdobení nehtů květinovými ozdobami

Příprava pro nanášení kytičekPříprava pro nanášení kytiček II

Balení 12 kalíšku s květinovými ozdobami obsahuje tucet různých odstínů. Ve všech krabičkách byly větší květiny, které působí jako slaměnky z babiččiny výzdoby. Díky tomu jsou předurčené pro romantický nehtový styling.

Příprava pro nanášení kytiček IIIPříprava pro nanášení kytiček IV

Jako základ jsem zvolila výrazně růžový odstín laku na nehty, který jsem opět nanesla ve dvou vrstvách a nechala pořádně zaschnout. Pinzetou jsem si vyndala květiny ve fialové a modré barvě. Nůžkami jsem je rostříhla na čtvrtinky. Nehet jsem potřela bezbarvým lakem na nehty a hned pinzetou aplikovala čtvrtinku modrého květu na jednu část nehtu a fialovou čtvrtinku umístila protilehle. Odstávající části jsem opatrně zatlačila špičkou pinzety. Stejně jsem postupovala u zbytku nehtů. Poté jsem nanesla vrchní vrstvu bezbarvého laku a nechala důkladně zaschnout.

 

Podobně hrát si můžete i s dalšími ozdobami, které najdete v naší nabídce. Zapojte Vaši fantazii a vykouzlete si originální zdobení Vašich nehtů s pomocí prášku, pávích oček, glitrů či dalších drobných ozdůbek.

3D fimo paví peří na nehtyTřpytivý prášek na nehtyDekorace na na nehty - slzyMini korálky na nehtyhttp://postovnezdarma.cz/dekorace-na-nehty-ve-tvaru-kvetin-12-druhuSada 10 druhů glitrů na nehty