" Jakmile žena dospěje k myslícímu sebeuvědomění, její první myšlenkou jsou nové šaty."

Heinrich Heine

 

Každá z nás má slabost pro jiné typy šatů a také navštěvuje jiné druhy akcí. Proto jsme pro Vás připravili základní přehled šatiček, které máme k dispozici. Můžete si z nich vybrat přesně podle svého gusta. Nemohli jsme zapomenout ani na letní sezónu. Je sice daleko, ale přípravy mohou začít už teď.

Elegantní šaty

Pro milovnice klasiky a elegance, které navštěvují převážně plesy, důležité večírky a podobné konzervativní akce, máme v nabídce pár šatů, které jsou určeny přímo pro ně. Skvělou variantou pro ty, které nemají rády výrazné barvy a dávají přednost černé, jsou černé pouzdrové šaty s tištěným vzorem. V nich můžete nalézt kombinaci černé a zlaté barvy. Není proto ani náročné vybrat k nim různé doplňky. Klasickou modrou barvu Vám můžeme předvést na moderních modrých šatech, které mají kratší sukni a prodlouženou zadní částí. Dámské šaty na jedno rameno s volánky jsou pro ty, které chtějí být elegantní a zároveň sexy. Volánek vám dodá eleganci a délka šatů prozradí, že nejste konzervativní.

          Černé pouzdrové šaty s tištěným vzoremDámské moderní šaty - modréDámské šaty na jedno rameno s volánky - ve 2 barvách




Na pláž a do přírody

Pokud chystáte dovolenou u moře nebo jen v létě máte rády pohodlí a lehkost, pak vám můžeme doporučit dlouhé okouzlující šaty s květinovým vzorem. Tyto šaty jsou na ramínka a můžete si vybrat ze 4 barevných kombinací. Nahoře a dole jsou vždy ozdobeny květinovým vzorem. Dámské etno šaty jsou  vzdušné šaty, které můžete nosit s legínami či bez nich.Jejich lehké provedení oceníte zejména v parných letních dnech. Letní šaty s pruhy z šifonu Vám vykouzlí útlou postavui a sukně do tvaru A zakryje problémové partie.

Dlouhé okouzlující šaty s květinovým vzoremDámské etno šatyLetní šaty s pruhy z šifonu



Svůdné šaty na večer

Tak a teď tu máme něco pro vášnivé dámy a tygřice :). Pokud se ráda účastníte večírků, diskoték a nebo si chcete jen prostě jednou vyjít ve svůdném outfitu, pak můžete přemýšlet o těchto šatech. Šaty s leopardím vzorem jsou snad povinností pro ty, které chtějí být královnami večírků. Jejich výstřih zdůrazní Vaše přednosti. Pro drsnější dámy zde máme dámské šaty s ostny, které jsou umístěné na dekoltu. Jsou dostupné ve 3 atraktivních barvách. Velice odvážně působí také mini šifónové šaty, které jsou opravdu mini :). 

Černé svůdné šaty s leopardím vzoremDámské šaty s ostny - 3 barvyMini šifónové šaty

 

Pokud si nevyberete z této nabídky, můžete se ještě podívat do naší kategorie, která zahrnuje celé spektrum různých šatiček.